Tuesday, December 14, 2010

My Savior

Posted by atirah mutaza at 8:46 AM
wahh,best giler jadi geum jan di dalam boy over flower tu. 
coz die ade 4 owg savior. .
savior die dah la hot n handsome2 pulak tu. .
penyelamat jan di group F4. .
yang terdiri dari pada 
goo jun pyo

yoon ji hoo

so yi jung

song woo bin

hot gitu die owg nie kan. .beruntung giler geum jan di ade saviour macam die owg semua.
aq teringin nak ade saviour macam die owg yang handsome semua nie. .
aq harap la bila aq perlukan savior ade la owg yang macam die owg nie yang datang tolong aq. .
huhuhu. .



n one more thing aq nak share something,aq suka giler ar cite BOY OVER FLOWER . .
dah banyak kali ar aq tgok cite nie. .
aq suka cite nie coz for sure la psal hot guy 4 owg kat atas 2 n geum jan di yang cute sngat tu. .
cite nie first time aq tengok terus jatuh hati. .
lagi pown aq suka tengok cite korea nie semua. .
terutama yang love story n hero handsome. .
hehehe,gatalkan. .
x pe la sekali-sekala. .
hahaha. .



0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei