Saturday, December 18, 2010

Busy say

Posted by atirah mutaza at 9:06 AM

hello. .
ira nak share sikit pe yang ira wat hari nie. .
hari nie ira bz sikit coz siap barang balik kolej. .
tadi ira gi jj n tesco gi cari barang sikit untuk balik. .
macam2 ira beli tadi. .
dah lepas beli barang semua ira g makan kat nasi ganja. .
wahhh,sedap giler deh,makan tadi. .
tapi cuma pedas sikit. .
tapi x pe ar asalkan sedap. .
nasi ganja tu paling famous kat ipoh. .
ramai owang suka makan kat situ. .
kedai 2 pown sentiasa penuh dan ramai. .
x pernah ar ira tegok x de owg. .
kecuali kedai tu tutup ar. .
lepas makan abah ajak gi kedai HONDA. .
coz abah nak test drive honda ACCORD. .
best giler ar naek kete tu. .
pewwwhhh,terasa poyo pown de bile naek kete tu. .
hahaha. .
lepas test drive semua. .
aq balik umah. .
then pda sebelah malam aq start kemas barang untuk balik kolej. .
ikutkan hati malas nak kemas coz malas ar nak balik kolej. .
rasa x nak lepaskan je umah nie
eerrrmmm. .
lepas dah selesai kemas beg aq kemas bilik pulak coz bilik aq dah macam ape dah aq tengok. .
jadi lebih baek aq kemas,lagi pown aq lpas nie nak tnggalkan bilik aq. .
jadi better aq kemas. .
lepas kemas baru la selesai semua kerja aq n beban yang selama nie aq fikir untuk kemas beg. .
huhuhu. .

2 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa on December 18, 2010 at 9:25 AM said...

untukl en abh..jgn la asik test drive je..beli la cepat2 ekh..sbb anak abh sorg ni nak cilok kete purple tu hehehe..jahat nye anak abh ni hahaha

atirah mutaza on December 18, 2010 at 9:32 AM said...

thu x pe asyik test drive je. .
belinya entah bile nak beli. .tapi kte baru tu nnti lagi best coz abh nak beli auto. .thu x pe. .

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei