Wednesday, December 8, 2010

Hati kU Yang Keliru

Posted by atirah mutaza at 10:16 AM
Aq selalu keliru dengan hati aq. .
betul kah keputusan yang aq dah buat sekarang nie???
boleh kah aq menyayangi dirinya??
adkah aq menerimanya di sbbkan aq cinta n sayang pada die??
tapikan aq rasa semua tu jawapannya TIDAK coz hati aq ini mencintai n menyukai owg laen. .
tapi aq x tahu sapa yang paling aq cintai. .
antra i,z,s,ar,a or x. .
I
ble aq bersama dgn i aq rsa best sangat n suka bila owg sakat aq dgn i. .
Z
z adlah laki yang first aq suka ble aq masuk kolej. .n die lah laki first yg prnah aq mgaku yang aq suka kat die.
aq prnah hepy sekejap dengan z. .
time 2 aq hepy giler ar sangat. .
tapi tu semua hanya seketika. .bile aq dah tahu die dah de gf. .
aq rsa kecewa sngat bile thu die dah de gf ..
slama nie knapa die x mgaku. .
kenapa!!kenapa!!kenapa!!
biler aq tgok kat fb die cmmnt dgn gf die aq rsa jelez sngat. .
adkah itu dinmakan cnta??
S
bg aq die lah couple first aq coz die lah owg first yg aq couple aq jmpa n ckap fone dgn aq. .
aq nak mgaku sbnarnya aq hepy bersma dgn die. .
untuk pengetahuan awk sy sbnarnya syg n cntakan awk. .
ble awk x dgn sy lg dah sy rsa rndu sngat dgn awk. .
sy x thu knapa. .sy mntak maaf sngat ats apa yang dah sy lakukan kat awk. .
AR
die nie entah la aq pown x thu prasan aq kat die mcm ne. .
yg pasti aq prnah couple dgn die. .
tpi skejap je coz ble aq tnya die syg aq ke x. .
die kta die x thu coz die x fham aq nie mcm ne owgnya. .
pelik pown ade aq rsa kdang2. .
coz die yg mntak sblum nie. .
eerrrrmmmm. . .
A
die nie skandal aq dlam puteri farah natasia. .
bnyak2 skandal aq die nie yang aq suka. .
aq x thu knapa. .
pelik jgak dah la pngkat adk pulak 2. .
ble aq tgok die rpat dgn girl laen aq rsa jelez kot. .
erm. .
X
spa mr.x nie kan. .aq pown x thu spa x nie. .
yg aq thu x nie secret admirer aq. .aq thu pown dr pda kwan aq. .
kwan aq cite die nie selalu perhatikan aq masa kat kolej. .
aq rasehepy pown ade coz ade owg ska kat aq dlam diam. .
tapi aq nak thu sngat sapa yang suka aq tu. .
masuk kolej nnti aq nak cari dispa die. .
dukung aq yar. .

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei