Thursday, April 12, 2012

Melihat Kegembiraan orang tapi diri sendiri sedih

Posted by atirah mutaza at 10:37 AM 2 comments
sedih bila difikirkan balik hidup aq nie asyik kecewa je .
aq tengok die owang semua bahagia , semua kembali pada ex masing2
tapi pe yang aq peliknya masing2 cakap yang die owang tak kan kembali pada ex die owang 
tapi tengok2 die owang balik ka ex die owang balik . 
tu larh laki cakap je tapi hati , huhuhu .
sekarang nie hidup aq penuh dengan kesepian . senyap je fone aq sekarang .
sedih aq dibuatnya bila tengok aq tak berbunyi pown .

Tempat Persinggahan

Posted by atirah mutaza at 10:17 AM 0 comments
selepas putus dengan aq , rupa2nya kaw baik blik dgn ex kaw kan . selama nie pe yg aq agk tu btul larh aek yg kaw still sygkan ex kaw tu . kaw tetap tak lerh lupakan pompuan tu  . kaw cakap je lebih dengan aq , tapi kaw cari jugak pompuan tu balik . sebelum nie kaw kta kat aq yg kaw kena game arh pe arh dengan pompuan tu . skrang nie lerh pulak kaw nak berbaik balik aek dengan pompuan tu  .

pompuan tu dan2 putus dengan bf die , ishh aii . then berbaik balik larh pulak dengan die .


hurm , tak tahu larhh . bile aq tgok smua nie memang sakit larh kan . pe yg lerh aq ktakan , mcm ex pompuan tu kata "aku hanye tempat psinggahan kau shaje..tempat kau mngih kasih...trima ksih awk kerana singgah di p'hentian saya" ..

Saturday, April 7, 2012

Not have any significance

Posted by atirah mutaza at 11:44 AM 0 comments

saat ini hati nie amat terluka sangat apabila diri ini dipermaenkan setelah hati ini sudah jatuh hati .
aku tak sangka sangat yang kaw sanggup wat aku macam nie , kaw saje je mempermaenkan hati aku kan . Apa salah aku dekat kaw ? haa


Monday, April 2, 2012

Posted by atirah mutaza at 8:38 AM 0 comments

ya allah , ya tuhanku ape nie !!!!!!! TIDAAAKKKKKKKKKKK :'( :'( :'(

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei