Friday, July 12, 2013

Aku Merindui Mu C.A.S

Posted by atirah mutaza at 11:59 AM 1 comments


saya rindu kan awak
saya nak awak yang dulu balik
awak sekarang dah laen sangat2
awak dah berubah 
kenapa awk?
please jangan wat saya macam nie
saya tahu awak pown xsanggup wat semua nie tapi kenapa awak buat jugak
awak sah tak sayang kan saya ke ?
awk tak rindukan kita yang dulu ke 
saya rindu sangat kita yg dulu
walaupun kita suka gaduh tapi saya bahagia dengan awk
tapi sekarang saya dah tak bahagia awak
sebab awak dah tak de lagi dengan saya .
setiap saat saya teringatkan awak 
bila saya rindukan awak n ingat kita yg dulu 
air mata sy pasti akan mengalir awak
sekarang saya dah tak de tmpat untuk sy mengadu , tempat saya bermanja n tempa sy share mslah sy
:"(


Sunday, October 7, 2012

LaPpY :'(

Posted by atirah mutaza at 7:46 PM 2 comments
aku serabot2 , mane pergi semua picture aq yang dalam lappy aq nie n mane pergi movie dalam hard disk aq  . hurmm 
semua dah hilang . lappy aq sekarang nie penuh dengan virus , tak tahu arh kenapa . sejak die pnjam lappy aq nie macam2 problem . isshh aii ,sdeyh aq die buatnya . rasa nak campak je lappy nie . lappy nie sekarang kosong tak de pe2 . aq nak lappy aq yg macam dulu , yang bnyak bnde ade . hurmm :'(

Thursday, April 12, 2012

Melihat Kegembiraan orang tapi diri sendiri sedih

Posted by atirah mutaza at 10:37 AM 2 comments
sedih bila difikirkan balik hidup aq nie asyik kecewa je .
aq tengok die owang semua bahagia , semua kembali pada ex masing2
tapi pe yang aq peliknya masing2 cakap yang die owang tak kan kembali pada ex die owang 
tapi tengok2 die owang balik ka ex die owang balik . 
tu larh laki cakap je tapi hati , huhuhu .
sekarang nie hidup aq penuh dengan kesepian . senyap je fone aq sekarang .
sedih aq dibuatnya bila tengok aq tak berbunyi pown .

Tempat Persinggahan

Posted by atirah mutaza at 10:17 AM 0 comments
selepas putus dengan aq , rupa2nya kaw baik blik dgn ex kaw kan . selama nie pe yg aq agk tu btul larh aek yg kaw still sygkan ex kaw tu . kaw tetap tak lerh lupakan pompuan tu  . kaw cakap je lebih dengan aq , tapi kaw cari jugak pompuan tu balik . sebelum nie kaw kta kat aq yg kaw kena game arh pe arh dengan pompuan tu . skrang nie lerh pulak kaw nak berbaik balik aek dengan pompuan tu  .

pompuan tu dan2 putus dengan bf die , ishh aii . then berbaik balik larh pulak dengan die .


hurm , tak tahu larhh . bile aq tgok smua nie memang sakit larh kan . pe yg lerh aq ktakan , mcm ex pompuan tu kata "aku hanye tempat psinggahan kau shaje..tempat kau mngih kasih...trima ksih awk kerana singgah di p'hentian saya" ..

Saturday, April 7, 2012

Not have any significance

Posted by atirah mutaza at 11:44 AM 0 comments

saat ini hati nie amat terluka sangat apabila diri ini dipermaenkan setelah hati ini sudah jatuh hati .
aku tak sangka sangat yang kaw sanggup wat aku macam nie , kaw saje je mempermaenkan hati aku kan . Apa salah aku dekat kaw ? haa


Monday, April 2, 2012

Posted by atirah mutaza at 8:38 AM 0 comments

ya allah , ya tuhanku ape nie !!!!!!! TIDAAAKKKKKKKKKKK :'( :'( :'(

Sunday, March 25, 2012

Thanks for today Dear

Posted by atirah mutaza at 7:09 AM 0 comments
Thanks for today b , syg happy sangat dapat kuar dengan b walaupown sayang rasa kejap je . Tapi best arh dapat kuar dengan b . Kadang2 bila sayang fikir tak sangka akhirnya sayang dapat bersama dengan b wlaupown selama nie banyak dugaan untuk kita bersama . Sayang bahagia sangat2 sekarang nie b . Thank you so much my dear FAJAR ISNAN <3
 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei