Wednesday, December 8, 2010

Jalan-Jalan

Posted by atirah mutaza at 8:21 AM
dalam beberapa hari nie letih sikit coz aq asyik berjalan je. .
jumaat hari tu gi maha. .
ahad pulak gi kedah. .bosan ar cuti kat kedah. .coz kat kedah x de ape2 kot yg menarik. .
isnin gi penang sampai selasa. .kat penang paling aq suka coz hotel nya. .aq mandi laut best sangat. .
sambil tu maen pasir n ambl gambar. .
then hari nie gi kL pulak. .
kat kL aq gi tgok motor show kat pwtc. .
best sangat coz dapat tengok macam2 kereta cun kat pwtc. .
nanti aq upload picture maha,kedah,penang n motor show k. .
hari nie aq malas sikit nak upload picture tu semua coz lagi pown picture tu de dalam camera belum copy lagi masuk laptop. .
huhuhuhuhuhuhuhuhu. .
sory,nanti ira upload k. .
bubye. .

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei