Wednesday, December 29, 2010

En Click

Posted by atirah mutaza at 2:36 AM 1 comments
waahhhh. . .
aq x sabar giler nak balik kot. .
coz nak maen2 dengan en.click. .
mr. click
nie la en.click yang bru abah beli. .
semalam baru dapat. .
tapi en.click ini kakak nak bawak balik shah alam. .
jadi jarang ar dapat jumpa en click nie. .


Tuesday, December 28, 2010

Akhirnya

Posted by atirah mutaza at 1:31 AM 2 comments
Alhamdullilah. .
walaupown rasa penat tapi rasa lega sangat coz 
akhirnya semua urusan aq dah selesai. .
masalah pindah pown dah selesai. .
cma tnggal nak pindah barang je. .
tapi tu semua insyaallah x de masalah. .
coz kak aina leh tlong. .
thanks kak aina. .
start minggu depan aq stay kat sana. .
walaupown hati nie macam berat jugak la nak duduk sana,
tapi aq harus terima jugak coz demi masa depan ,hati n perasaan aq. .
wat pe kalau aq duduk sinie klu menyakitkan hati je. .
baik aq pindah. .
hati pown tenang. .
cuma kat sana tu suasana die x la sebest mcm kat sinie. .

Monday, December 27, 2010

More Than That

Posted by atirah mutaza at 7:08 AM 0 comments
i miss you 
more then ever now that you left
i am use to you
being gone for a week,
but forever is something 
i never thought to expect

i still see you
giving me that crooked smile 
and telling me everything will be alright
i should known you were wrong,
but i thought that your smile
and words doesn't lie

i trusted you 
with all my heart,
but know i am hollow 
because you stole what was rightfully mine
you stole my heart,
my soul,and my pride
but i miss you more with every passing day!

Sunday, December 26, 2010

!!!!!!!!!

Posted by atirah mutaza at 9:38 AM 0 comments
mata aq x ngantok ag. .
kepala otak aq macam2 aq berfikir. .
hati aq rsa x tnang n rsau je. .
jwa n prasaan aq tertnya2 tntang msalah  yg aq tgah fkir skrang nie. .
apkah mksud kpda kta2nya tdi itu??
adkah die tdak mahu lg dah??
adkah die tdak myukainya dah??
adkah die sdah berpling tdah??
eerrrmmm,smua soalan tu mmbuatkan aq tertnya2 pda jwapannya. .
hruskah aq membuat kptusan apa yg aq tgah fkir skrang nie??
kdang2 biler aq fkirkan blik adkah kptsan yg aq ambl slama ini adkah slah??
aq rsa mngkin slah sbb tu ini semua terjdi pda aq. .
ptutnya sblum nie aq kkal disitu n x prlu pergi ke tmpat laen. .
owg laen dah bg aq yg terbaek untk dri ku tpi aq aje yg myiyiarkan smua itu. .
bertapa bodoh n butanya aq slama ini. .
kdang2 fkirkan blik myesalnya aq. .
tp x pe la nak wat mcm ne aq harus tmpuhi jga smua itu. .
aq harus tabah n cekal lpas nie. .

Saye Sayang awk 4eva.wmv

Posted by atirah mutaza at 5:50 AM 0 comments

hayati lah video clip n lagu ini kerana iya amat myusut jwa anda. .
bagi aq vdeo clip ini ade kne mgena dgn aq sesngat. .
ble first time aq tgok n dgar vdeo clip ini aq terasa amat sedih skali. .
krna mngigatkan tntang aq dan die. .
dan bersa sedih sngat apabila tdak dapat mgungkapkan cinta pada owg yg amat kta cntai. .

patut kah!!!!

Posted by atirah mutaza at 5:25 AM 0 comments
hari nie bile aq buka facebook. .
aq ternampak yang that girl tulis kat wall status die "single or couple n perlu ke nangis pasal die". .
that time ble aq bace je aq rsa hepy gler say. .
dalam otak aq terfikir mesti die owg gduh n dah putus. .
YAHOOOO. .im really hepy for that. .
but,
patut kah aq hepy pasal tu??
aq rase klu aq hepy n die owg clash pown x de gna pe pown lg dah. .
coz x mngkin die akn ska dkat aq n x mngkin kta owg akn bersma. .
 aq harus terima knyataan aq x mngkin dpat bersmanya coz aq dah de someone. .
aq perlu jga hti owg yg myintai aq. .
wlau pown aq x myintainya,tpi aq harus blajar untk myintainya.krna mak aq ade berkta biar owg yg ska pda kta jgn kta yg ska pda owg. .
n i tu adlah better. .
mulai hari nie aq harus lupakannya n aq harus anggap die hnya lah masa lalu ku..
n Mr Lalo adlah owg yg bersma ku skrang. .

Sunday, December 19, 2010

hang out

Posted by atirah mutaza at 7:15 AM 2 comments
hollar. .
hari nie ira gi kL. .
tido kat kL sehari then esk hntar ira balik kolej. .
kta lpakan kan psal kolej. .
nie ira nak cte skit tdi gi jalan2 kat sogo . .
then ira de beli something iaitu perfume. .
masa nak cari erfume tu punya la berejam coz susah ar nak cari banyak sangat. .
sampai x tahu nak pilih yang mana satu. .
tapi akhirnya hati berkenan pada
DIAMOND. .


aaahhh,nie la yang aq plih akhirnya. .
lepas beli tu,aq gi jalan tar untk beli tudung. .
lepas habis selesai beli tudung. .
aq balik n check in hotel. .
aq klu g kL slalu dduk KL INTERNATIONAL HOTEL. .
lpas dah check in naek bilik. .
x lame kemudian kte owg kuar untk gi MID VALLEY pulak. .
gi mid untk cari handbag kakak. .
sambil jalan2 cari tu sempat la jugak aq ambil pic dgn bear2 yg besar n cute. .
lpas dah tnggur berejam kakak pilih handbag. .
aq pown g makan kat food court mid. .
then last skali balik ke hotel. . 

Saturday, December 18, 2010

Last day!!!

Posted by atirah mutaza at 9:21 AM 2 comments
hari nie hari last aq tidur kat rumah. .
sedihnya coz nak tinggalkan umah,mak,abah n kakak. .
lepas nie mesti gerenti aq rndu punya, .
perasaan nie sedih pown ade. .
tapi nak wat macam ne aq terpaksa jugak tinggal kan umah n family aq. .
coz nie semua demi mase depan aq. .
aq kena yakin n tabah untuk menghadapinya selama 3 tahun. .
chayokx3 tirah. .
tabah kan hati k. .


Busy say

Posted by atirah mutaza at 9:06 AM 2 comments

hello. .
ira nak share sikit pe yang ira wat hari nie. .
hari nie ira bz sikit coz siap barang balik kolej. .
tadi ira gi jj n tesco gi cari barang sikit untuk balik. .
macam2 ira beli tadi. .
dah lepas beli barang semua ira g makan kat nasi ganja. .
wahhh,sedap giler deh,makan tadi. .
tapi cuma pedas sikit. .
tapi x pe ar asalkan sedap. .
nasi ganja tu paling famous kat ipoh. .
ramai owang suka makan kat situ. .
kedai 2 pown sentiasa penuh dan ramai. .
x pernah ar ira tegok x de owg. .
kecuali kedai tu tutup ar. .
lepas makan abah ajak gi kedai HONDA. .
coz abah nak test drive honda ACCORD. .
best giler ar naek kete tu. .
pewwwhhh,terasa poyo pown de bile naek kete tu. .
hahaha. .
lepas test drive semua. .
aq balik umah. .
then pda sebelah malam aq start kemas barang untuk balik kolej. .
ikutkan hati malas nak kemas coz malas ar nak balik kolej. .
rasa x nak lepaskan je umah nie
eerrrmmm. .
lepas dah selesai kemas beg aq kemas bilik pulak coz bilik aq dah macam ape dah aq tengok. .
jadi lebih baek aq kemas,lagi pown aq lpas nie nak tnggalkan bilik aq. .
jadi better aq kemas. .
lepas kemas baru la selesai semua kerja aq n beban yang selama nie aq fikir untuk kemas beg. .
huhuhu. .

Friday, December 17, 2010

Ya Allah

Posted by atirah mutaza at 11:59 AM 0 comments
ya Allah ya tuhanku. .
kenapa lah hati ini terasa begini rupa
aq terasa amat tidak tenang. .
aq terasa macam nak nanges. .
kenapa dengan hati aq. .
ape yang membuatkan hati aq ini tertanya2. .
aq rasa aq x nak pergi. .
klu aq pergi aq merasa sayu je. .
aq takut menghadapi ape yang akan terjadi. .
ya Allah. .
 kenapa la diriku ini terlalu lemah untuk berhadapan dengan semua tu. .
aq x nak duduk di sana. .
hati aq ini hanya ingin berada di sini saje. .
semakin dekat semakin tu la hati aq x tenang. .
kenapa nie aq terasa nie semua. .
tolong la hamba mu ini ya Allah ya tuhan ku. .
hati ini penuh dengan perasaan takut,gelisah n sedih. .
beli aq keseorangan aq mesti memikirkan nya. .
kekadang aq rase rimas sangat kerana fikirkan pasal hal tu. .
tengah tido pown masih terfikirkan tentang tu. .
jiwa n hati aq jadi tak tenang tahu x. .
aq terasa nak nanges sekuatnya n sepuas-puasnya sangat. .
tapi kenapa air mata nie tak keluar. .
kenapa??
kenapa??
aq dah tak sanggup untuk menahannya lagi dah. .
aq terlalu sakit n terseksa untuk menahannya lagi dah. .
hati kenapa la kau macam nie??
kenapa la kau begitu ego untuk melepaskannya??
kenapa??

x nak. .

Posted by atirah mutaza at 11:05 AM 0 comments

x nak balik kolej. .
x nak balik kolej. .
x nak balik kolej. .
x nak balik kolej. .
x nak balik. .
x nak balik. .
x nak balik. .
x nak balik. .
x nak. .
x nak. .
x nak. .
x nak. .
x. .
x. .
x. .
x. .


?????

Posted by atirah mutaza at 8:02 AM 2 comments
Di dalam hati selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa

Di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu

Untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya

Wednesday, December 15, 2010

Sem 2

Posted by atirah mutaza at 5:52 AM 2 comments

aq rase runsing giler biler fikirkan sem 2 nie nanti. .
macam-macam dalam kepala otak aq nie sekarang. .
antaranya :
1.Pe2 barang pown x siap lagi. .dah la tinggal 4 hari lagi je nak balik kolej. .
2.aq takut untuk berhadapan dengan miera,aq takut die marah aq dengan madi sekarang..
3.boleh ke kak ieya terima aq macam dulu kembali??
4.bile kak ieya balik kolej??
5.aq nak kawan dengan sapa kat umah nanti??
6.boleh ke aq balik ipoh seowg diri nanti,leh ke aq berdikari??
7.aq risau dengan result aq. .
8.sanggupkah aq berhadapan dengan si dia??setelah ape yang aq berlaku. .aq takut aq x sanggup berhadapan dengannya. .aq takut aq lemah bila berhadapan dengannya. .
9.aq rasa aq x sanggup jumpa kak mala coz ats ape yang berlaku. .tapi aq x bersalah coz aq x de niat pown nak  kacau hbgn die dgn atuk. .aq just anggap atuk tu sbg kwan n abg je. .itu je x pernah lebih pown dari tu. .
10.boleh ke aq kecap pelajaran sem 2 nie??
ya Allah aq berharap sangat pe yang aq fikirkan 2 akan baik semua n jika benda tu semua berlaku aq harap aq dapat tabah menghadapinya. .

Tuesday, December 14, 2010

I'll be waiting for u (BOF MV)

Posted by atirah mutaza at 10:39 AM 0 comments

I'll be waiting for you

Posted by atirah mutaza at 10:29 AM 0 comments
Saehayan byeolbichi nunmureul gamsaya
Ddaddeuthan barame nunmuri naeryeoyo
Geudae neugginayo
Joyonghi soksakineun geudaereul hyanghan I ddeolrimeul

Hayan jongiwee geudael geuryeoyo
Ddaddeuthan misoga nal anajoneyo
Ige sarangingayo
Du nuneul gama bwado geudaeman boineun geolyo

I'll be waiting for you geu dael gidarilgeyo
Deo isang apeun nunmul boiji aneulraeyo
You let me know geojitmal gateun sarang
Nochi aneul guh ehyo balo geudeh ni ggayo

Saehayan byeolbichi nunmureul gamsaya
Ddaddeuthan barame nunmuri naeryeoyo
Geudae neugginayo
Joyonghi soksakineun geudaereul hyanghan I ddeolrimeul

Geudaewaye gieok sokeul geotgo isseoyo
Gaseumsok gadeukhi nunmuri goyeoyo
Na eoddeotge hajyo
Ggumsokeseodojocha geudaereul geuriweohaeyo

I'll be waiting for you geudael gidarilgeyo
Deo isang apeun nunmul boiji aneulraeyo
You let me know geojitmal gateun sarang
Nochi aneul guh ehyo balo geudeh ni ggayo

Nal barabwa jweoyo jeogi jeo byeoldeulcheoreom
Naemamui geudaega dweeojul su eobnayo

I'll be waiting for you geudael gidarilgeyo
Deo isang apeun nunmul boiji aneulraeyo
You let me know geojitmal gateun sarang
Nochi aneul guh ehyo balo geudeh ni ggayo

My Savior

Posted by atirah mutaza at 8:46 AM 0 comments
wahh,best giler jadi geum jan di dalam boy over flower tu. 
coz die ade 4 owg savior. .
savior die dah la hot n handsome2 pulak tu. .
penyelamat jan di group F4. .
yang terdiri dari pada 
goo jun pyo

yoon ji hoo

so yi jung

song woo bin

hot gitu die owg nie kan. .beruntung giler geum jan di ade saviour macam die owg semua.
aq teringin nak ade saviour macam die owg yang handsome semua nie. .
aq harap la bila aq perlukan savior ade la owg yang macam die owg nie yang datang tolong aq. .
huhuhu. .



n one more thing aq nak share something,aq suka giler ar cite BOY OVER FLOWER . .
dah banyak kali ar aq tgok cite nie. .
aq suka cite nie coz for sure la psal hot guy 4 owg kat atas 2 n geum jan di yang cute sngat tu. .
cite nie first time aq tengok terus jatuh hati. .
lagi pown aq suka tengok cite korea nie semua. .
terutama yang love story n hero handsome. .
hehehe,gatalkan. .
x pe la sekali-sekala. .
hahaha. .



Demam

Posted by atirah mutaza at 5:12 AM 0 comments

sory u all semua. .
dah berape hari aq x update blog. .
sory k. .
coz ira demam. .
2 hari demam,nie pown still x ok lagi. .
sekarang nie pown rase flu n cough. .
sory k u all semua. .
especially to Mr. Lalo coz x contact u pown n x on fone. .
n so sory coz wat u rsau k. .
for your information Mr. Lalo my fever x la teruk sangat. .
cuma sempot sikit je. .
ok. .

Saturday, December 11, 2010

Thanks

Posted by atirah mutaza at 3:04 AM 0 comments
thank you so much coz give me the video. .
and do the video for me. .
im really apreciate about that. .
i never forget about that. .
aq akn sentiase simpan video tu. .
thank you so much my dear. .

Friday, December 10, 2010

Maher zain Barak allah lakuma.wmv

Posted by atirah mutaza at 8:11 AM 0 comments

Barakallah

Posted by atirah mutaza at 8:03 AM 0 comments
hari ni aq dapat tahu dari fb ustaz aq yang ustaz aq dah kahwin. .
wahhh. .
baru ku tahu rupanya selama ni ustaz ku ini dah berpunya rupanya. .
to ustaz sufi n isterinya aisyah jamilah. .
SELAMAT PENGANTIN BARU. .
SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT. .




Fault !!!!

Posted by atirah mutaza at 12:50 AM 1 comments
such a lonely day...
and it's mine
the most lonely
of day my life....
eerrrmmm. .
nothing to  say about this statment my dear. .
all this is your fault dear. .

My Dream

Posted by atirah mutaza at 12:37 AM 0 comments
cruise
my dream cruise. .
aq tringin sangat nak naek cruise coz at the cruise de macam2. .
but in my dream i want go with my love. .
or
i nak cari someone yang kaya kat atas kapal 2. .
macam fakir dalam pisau cukur 2. .
kaya,smart n handsome. .
huhuhu. .
but im not pisau cukur like filem pisau cukur k. .
aq suka sangat cite pisau cukur coz i want to be like bella n intan. .
macam intan cakap "oh my prada
cantik..
aq suka dress up macam die owg masa atas kapal 2. .
i hope i can be like them. .
but not pisau cukur k. .
i hope have someone can bring me to the cruise. .


Thursday, December 9, 2010

Kembang perawan

Posted by atirah mutaza at 11:10 PM 0 comments
Ketika surya menampakkan cahayanya
Ku gapai hari terangku
Menanti sebuah cerita
Yang pasti akan terjadi di diriku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Kini ku mulai mengerti artinya cinta
Walau senda tawa
Namun hatiku mulai merasa
Bila dekat lelaki aku pun malu…

Akulah kembang perawan
ingin mulai merasa
Perasaan yang pasti
milik semua insan

Aku mulai jatuh cinta
Papa biarlah aku
menikmati semua anugerah
di hidupku

I'm so sory

Posted by atirah mutaza at 8:09 AM 0 comments
to you. .
im so sory,atas ape yang i wat dekat u. .
i no that is my fault. .
kalau u nak benci kat i benci la coz i x kesah i no that is my fault. .
n because i tak jujur dengan u. .
untuk pengetahuan u,i ni jenis suka ambil keputusan terburu2 tanpa berfikir dengan panjang. .
n i nak u tahu yang i nie perangai x matang lagi. .

Boring Say

Posted by atirah mutaza at 7:53 AM 0 comments
hollar u all. .
hari nie aq x de wat pe2 n gi mane2. .
just duduk umah je. .malas nak kuar umah. .
hari nie keje aq on9 je la. .
sambil upload pic kat laptop. .
best giler ar tgok pic2 aq jalan2 hari tu. .
banyak pic yang best2. .
aq nak share dgn u all semua tapi malas ar nak upload. .lagi pown bnyak sngat picnya. .


Wednesday, December 8, 2010

Hati kU Yang Keliru

Posted by atirah mutaza at 10:16 AM 0 comments
Aq selalu keliru dengan hati aq. .
betul kah keputusan yang aq dah buat sekarang nie???
boleh kah aq menyayangi dirinya??
adkah aq menerimanya di sbbkan aq cinta n sayang pada die??
tapikan aq rasa semua tu jawapannya TIDAK coz hati aq ini mencintai n menyukai owg laen. .
tapi aq x tahu sapa yang paling aq cintai. .
antra i,z,s,ar,a or x. .
I
ble aq bersama dgn i aq rsa best sangat n suka bila owg sakat aq dgn i. .
Z
z adlah laki yang first aq suka ble aq masuk kolej. .n die lah laki first yg prnah aq mgaku yang aq suka kat die.
aq prnah hepy sekejap dengan z. .
time 2 aq hepy giler ar sangat. .
tapi tu semua hanya seketika. .bile aq dah tahu die dah de gf. .
aq rsa kecewa sngat bile thu die dah de gf ..
slama nie knapa die x mgaku. .
kenapa!!kenapa!!kenapa!!
biler aq tgok kat fb die cmmnt dgn gf die aq rsa jelez sngat. .
adkah itu dinmakan cnta??
S
bg aq die lah couple first aq coz die lah owg first yg aq couple aq jmpa n ckap fone dgn aq. .
aq nak mgaku sbnarnya aq hepy bersma dgn die. .
untuk pengetahuan awk sy sbnarnya syg n cntakan awk. .
ble awk x dgn sy lg dah sy rsa rndu sngat dgn awk. .
sy x thu knapa. .sy mntak maaf sngat ats apa yang dah sy lakukan kat awk. .
AR
die nie entah la aq pown x thu prasan aq kat die mcm ne. .
yg pasti aq prnah couple dgn die. .
tpi skejap je coz ble aq tnya die syg aq ke x. .
die kta die x thu coz die x fham aq nie mcm ne owgnya. .
pelik pown ade aq rsa kdang2. .
coz die yg mntak sblum nie. .
eerrrrmmmm. . .
A
die nie skandal aq dlam puteri farah natasia. .
bnyak2 skandal aq die nie yang aq suka. .
aq x thu knapa. .
pelik jgak dah la pngkat adk pulak 2. .
ble aq tgok die rpat dgn girl laen aq rsa jelez kot. .
erm. .
X
spa mr.x nie kan. .aq pown x thu spa x nie. .
yg aq thu x nie secret admirer aq. .aq thu pown dr pda kwan aq. .
kwan aq cite die nie selalu perhatikan aq masa kat kolej. .
aq rasehepy pown ade coz ade owg ska kat aq dlam diam. .
tapi aq nak thu sngat sapa yang suka aq tu. .
masuk kolej nnti aq nak cari dispa die. .
dukung aq yar. .

Jalan-Jalan

Posted by atirah mutaza at 8:21 AM 0 comments
dalam beberapa hari nie letih sikit coz aq asyik berjalan je. .
jumaat hari tu gi maha. .
ahad pulak gi kedah. .bosan ar cuti kat kedah. .coz kat kedah x de ape2 kot yg menarik. .
isnin gi penang sampai selasa. .kat penang paling aq suka coz hotel nya. .aq mandi laut best sangat. .
sambil tu maen pasir n ambl gambar. .
then hari nie gi kL pulak. .
kat kL aq gi tgok motor show kat pwtc. .
best sangat coz dapat tengok macam2 kereta cun kat pwtc. .
nanti aq upload picture maha,kedah,penang n motor show k. .
hari nie aq malas sikit nak upload picture tu semua coz lagi pown picture tu de dalam camera belum copy lagi masuk laptop. .
huhuhuhuhuhuhuhuhu. .
sory,nanti ira upload k. .
bubye. .

Thursday, December 2, 2010

ooohhh yyyeeaa!!!!

Posted by atirah mutaza at 1:16 AM 0 comments
yahoo. .
baru je sekejap tadi abah tanya nak gi MAHA x. .
aq pown pe lagi tentu la aq kata nak. .
coz aq memang nak pergi maha sesangat. .
tapi abah kata sowang kena duduk belakang. .
ala. .
tapi tak pe la asalkan dapat pergi maha. .
kenapa la x gi maha hari nie. .
sekurang2nya dapat jugak jumpa mr lalo. .
coz hari nie kan mr lalo g maha jugak. .
tapi nak wat macam ne. .
x pe la. .
aq hepy. .aq hepy. .
dapat pergi maha. .
oohh yyeeaa. .

Mr Lalo gi Serdang

Posted by atirah mutaza at 12:55 AM 0 comments
Hollar. .
today miss lola nak share something. .
mr lalo hari nie x de. .
mr lalo hari nie die pergi serdang MAHA. .
coz die ade kursus. .
die pergi dengan mother die. .
pukul 8 pagi tadi die dah gerak da. .
mr lalo balik hari je. .
to mr lalo take care k. .
tu je yang ira nak share hari nie. .
bubye. .
gratias. .


Shopping Time

Posted by atirah mutaza at 12:43 AM 0 comments
Hollar lola. .
ira nie giler shopping sangat. .pantang ade duet sikit mesti nak shopping. .
ade je bende yang nak die beli. .
iissshhhh. .hehehe. .
masa hari ahad baru nie ira kuar pergi Jaya Jusco . .
dengan my sister ATIQAH MUTAZA n my mother NOORRIAH SHAARI . .
time tu aq pown pau la mak. .
hehehe..jahat kan. .
aq mintak mak beli kan aq  baju,kasut and selipar . .
ade jugak barang yang aq beli guna duet ak. .
aq beli sunglass. .

baju nie aq beli kat padini. .
baju nie beli 2 rm49.90 je. .
kakak aq pown de baju nie. .kakak punya lengan panjang. .
colour grey. .


nie kasut vincci. .

nie selipar padini. .
selipar nie best sangat. .
bile pakai nampak smart. .

and this want sunglass yang aq beli. .
nie sunglass nose. .




Wednesday, December 1, 2010

Holiday Planning

Posted by atirah mutaza at 9:40 AM 0 comments
Salam
Hye semua blogger. .
hari nie ira nak share sikit dengan kowang semua pasal HOLIDAY PLANNING ira. .
ira planning nak pergi MAHA,CAMERON HIGHLAND,PULAU PINANG and KEDAH. .
tempat yang paling ira nak pergi sangat MAHA. .
coz maha best sangat. .macam-macam ade kat sana. .
rugi kalau siapa yang x pergi. .
nie photos yang ira rembat dari owang. .
hehehe. .
jahat kan. .huhuhu. .










aq suka sangat pergi CAMERON HIGHLAND coz kat cameron sejuk. .huhuhu. .
lagi aq suka pergi sana sebab dekat sana ade flower yang cantik,buah-buahan,sayur-sayuran and macam2 lagi. .
tapi,cameron nie x tahu lagi jadi pergi ke x,coz mak kata sekarang nie musim hujan. .takut tanah runtuh semua. .





6.12.2010 confirm pergi PULAU PINANG . .aq suka pergi tempat yang ade beach ni semua. .
aq nak gi batu ferringhi la. .huhuhu. .
nanti kat sana leh makan kari kepala ikan. .yummy. .
aq mmang suka makan kari kepala ikan kat adde 1 kedai tu. .
sedap sangat. .
dekat penang nanti aq duduk HOTEL FLAMINGO. .
melalui aq search picture hotel tu smart jugak ade swimming pool and dekat dengan laut. .
nie yang buat aq x sabar nak pergi nie. .





HOTEL FLAMINGO













5.12.2010 aq nak gi KEDAH . .
sebenarnya aq x suka gi kedah coz kat sana x ade ape2 yang best ar. .
tapi dah abah nak pergi sana aq ikut je la. .
asal kan pergi jalan2. .
dekat kedah aq stay HOTEL GRAND CRYSTAL . .
hotel tu agak best la jugak coz ade swimming pool la jugak. .







 









































 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei