Wednesday, December 1, 2010

Holiday Planning

Posted by atirah mutaza at 9:40 AM
Salam
Hye semua blogger. .
hari nie ira nak share sikit dengan kowang semua pasal HOLIDAY PLANNING ira. .
ira planning nak pergi MAHA,CAMERON HIGHLAND,PULAU PINANG and KEDAH. .
tempat yang paling ira nak pergi sangat MAHA. .
coz maha best sangat. .macam-macam ade kat sana. .
rugi kalau siapa yang x pergi. .
nie photos yang ira rembat dari owang. .
hehehe. .
jahat kan. .huhuhu. .










aq suka sangat pergi CAMERON HIGHLAND coz kat cameron sejuk. .huhuhu. .
lagi aq suka pergi sana sebab dekat sana ade flower yang cantik,buah-buahan,sayur-sayuran and macam2 lagi. .
tapi,cameron nie x tahu lagi jadi pergi ke x,coz mak kata sekarang nie musim hujan. .takut tanah runtuh semua. .





6.12.2010 confirm pergi PULAU PINANG . .aq suka pergi tempat yang ade beach ni semua. .
aq nak gi batu ferringhi la. .huhuhu. .
nanti kat sana leh makan kari kepala ikan. .yummy. .
aq mmang suka makan kari kepala ikan kat adde 1 kedai tu. .
sedap sangat. .
dekat penang nanti aq duduk HOTEL FLAMINGO. .
melalui aq search picture hotel tu smart jugak ade swimming pool and dekat dengan laut. .
nie yang buat aq x sabar nak pergi nie. .





HOTEL FLAMINGO













5.12.2010 aq nak gi KEDAH . .
sebenarnya aq x suka gi kedah coz kat sana x ade ape2 yang best ar. .
tapi dah abah nak pergi sana aq ikut je la. .
asal kan pergi jalan2. .
dekat kedah aq stay HOTEL GRAND CRYSTAL . .
hotel tu agak best la jugak coz ade swimming pool la jugak. .







 









































0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei