Monday, February 20, 2012

i think !

Posted by atirah mutaza at 5:31 AM 0 comments
tak sangka hidup aku jadi macam nie , selama nie aku bukan main sayang kat die . nie yang dia balas kat aku . kenapa kaw wat aku macam nie ? aku de wat pe2 salah ke kau . ape yang tak cukup ag aku bagi kat kaw . aku sedih sangat2 bila tahu kaw wat aku macam nie . macam2 aku fikir ape larh salah aku sampai kaw wat aku begini . kaw dah buat kan aku beci pada semua lelaki yang ada kat kolej tahu tak . kenapa larh aku nie terlalu bodoh sangat , kaw dah wat aku macam tu aku still sayang n cintakan kaw lagi . yang pasti hati aku terluka sangat2  . 

Saturday, February 18, 2012

Tekad

Posted by atirah mutaza at 8:04 AM 0 comments
start hari nie aku bertekad yang aku tak kan berkawan atau berhubung lagi dengan mana2 laki kat kolej nie . semau laki kat kolej nie semuanya tak guna . aku benci sangat2 kat laki . hidup aku sekarang nie hanya ade 3 je tujuan anataranya , Allah , Family & Study . Bab lelaki semua wat msa nie aku nak buang jauh2 . sekarang nie pe yang perlu aku fikir ialah study , buat mak abah bahagian n happy . selama nie aku asyik kecewa kan mak abah je . tapi kali nie aku akan pastikan mereka bangga dengan aku .

Dugaan

Posted by atirah mutaza at 7:54 AM 0 comments
Macam-macam dugaan yang berlaku sekarang nie . aku sedih sangat pe yang dah berlaku sekarang nie . selama nie aku sayang kan kaw , aku sanggup wat pe je untuk kaw tapi nie yang kaw balas dekat aku kan . aku tak sangka sangat - sangat yang kaw balas macam nie kat aku . aku ingat selama nie kaw jujur sayang n cintakan aku tapi kaw hanya nak ambik kesempatan je terhadap aku . pe salah aku kat kaw sampai kaw wat aku macam nie . kenapa kaw wat cite sampai macam tu sekali , sedangkan bende tu semua tak pernah berlaku . paling aku sedih sangat2 sampai owang yang selama nie baik dengan aku , pernah duduk dengan aku pown tak percayakan aku . die lebih percayakan cakap laki setan tu . sampai kata aku tak bercakap jujur dengan die . hurm , sedih rasa sangat2 sekarang nie . aku rasa down sangat , sampai pe kerja pown aku tak de mood nak buat . rasa nak berhenti kolej pown ade . kenapa larh selama nie pe yang kakak aku n kawan2 aku cakap aku tak nak dengar . ini larh akibatnya owang yang tak pernah dengar nasihat owang lain .  tapi pe2 pown aku menyesal sangat2 coz pernah sayang,cinta n kenal dengan owang yang macam kaw. aku harap tuhan beri larh balasan pada owang2 yang dah wat cite tu semua .  ya Allah ya Tuhanku , kaw tunjuk kan larh bahawa diriku ini tak bersalah dan beri kan larh balasan pada owang yang memfitnah n memutarkan belit cerita tu . 

Sunday, February 5, 2012

Aku terlau merindui dirinya

Posted by atirah mutaza at 9:23 AM 0 comments
aku terlalu rindu kan die . bila aq dapat tahu mereka dah bersatu kembali , rasa sedih sangat . kenapa larh hati aq nie susah sangat nak lupakan dirinya . sakit tahu tak . kadang2 bila difikir kan balik macam mane larh aq lerh terima die owang sebagai abang n kakak angkat . sedangkan aq sendiri memang dah tahu yang perasaan aq nie akan terluka bila melihat mereka bersama . entah larh , maybe ade betulnya cakap kakk aq n kwan2 aq maybe die owang nak sakit kan hati aq je kot . Pening arhh . Yang pasti aku betul2 rindukan saat2 masa bersama dengan die .
 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei