Friday, June 17, 2011

♥back to the campus♥

Posted by atirah mutaza at 1:45 PM 2 comments
hye u all <3
sekrang nie mcm2 perasaan yg i rsa
gembira  
coz x sabar nak jumpa my friend n nak belajar new subject
sedih
coz tinggalkan umah n family
takut
untk ambik result nnti. .
risau
dgn result

now kita lpakan psal feeling tu. .
i dah siap dah smua brang untuk balik kolej. .
x sabar sngat nak balik. .
nak kenal dgn housemate baru. .
mintak2 la muda dr i n jenis satu kepala. .
KUIM HERE I COME !!!!!!

♥Thanks for the souvenir♥

Posted by atirah mutaza at 1:34 PM 2 comments
hye guys. .
selasa lepas my sis  g universal studios kat singapore denagan family tunang die 
iaitu abang ikhwan. .
my sis de belikan i t-shirt. .

 cute kan plastic beg die


dengan berharga

mahal jgak la kan. .
by the way pe2 pown thanks to my sis coz buy for me. .

♥have fun♥

Posted by atirah mutaza at 1:18 PM 0 comments
hye guys. .sowy coz lama x update blog. .coz mnggu nie i bz skit. .
i de something nak share dgn u guys pasal holiday i kat CAMERON HIGHLANDS sabtu lepas. .


last saturday i g bercuti kat cameron dgn family my mum. .
kite owang g 3 family. .
my family , family lop n family yang. .
pagi sabtu tu kite owang bertolak dr Simpang Pulai. .
masa first tu excited giler la i nak smpai kat ats sane. .biler dah sampai sane best sngat coz sejuk je. .
walaupown cuaca panas tapi sejuk. .best ar
first kite owang g berkelah makan lunch dekat taman kat tanah rata tu. .mase tu ade mcm longkang kecik ar. .tapi air die cantik,jernih n sejuk sngat. .
then we all g umah my uncle gekat Kampung Taman Sedia . .
kat kg. taman sedia tu adalah satunya perkampungan owang melayu di cameron. .
umah my uncle tu ade homestay, jd kite owang stay kat homestay tu. .
homestay tu best coz berhdapan dgn pokok strawbery. .
lpas dah hbis angkat brang trun dr kete kite owang pown g jalan pasar malam kat Brinchang 
untuk cari sayur nak wat tom yam mlm nnti. .
petang tu kite owang jalan2 dekat kg.taman sedia tu. 
kat situ ade pejabat hutan. .kami masuk ke dalam pejanbat hutan tu
dalam tu ade sungai kecil yg mempunyai air yg jernih n sejuk. .
mase i masuk dlam sungai tu kaki rase sejuk sngat ar. .
lepas hbis jalan tu kite owang balik untuk prepare BBQ untk malam. .
malam lepas aq mandi memang sejuk giler ar. .sjuk sngat rsanya. .sjuk die smpai thap ag pegi dekat tmpat pnggang tu untk pansakan badan la. .
malam tu best sngat ar coz de wat bbq. .macam2 makanan de malam tu
ayam,ikan,sotong,udang,tom yam n hotdog. .
<banyakkan makanan>
kenyang giler la malam tu. .
lepas habis makan tu 
cousin my mom yg kerja kat cameron highland park hotel ajak g karaoke kat hotel tu. .
masa suk tu takut jgak la coz blik karok tu bwah skali n kte owang kena lalu macam club ar. .
then ble msuk blik karok tu trus rsa hepy coz blik die bsar sngat. .
lepas berjam2 kite owang karok kita owang balik. .
keesokan pagi
kite owang breakfeast kat umah coz yong ,mak n kak yang ade masak. .
after that kita owang siap2 untuk blik. .
sblum blik kite owang shopping dulu beli jam,ice cream,strawbery chocloce,teh.. macam2 ar ag. .
untuk pengetahuan kowang tmpat my uncle tu mcm2 ade ar. .
nie temapt my uncle

 lpas dah hbis shopping tu sesi photography plak. .
untuk kenang2gan. .
tu je ar cite mase i g cameron hari tu. .



Friday, June 10, 2011

♥excited♥

Posted by atirah mutaza at 9:00 AM 0 comments
excited!!!
x sabar gile ar
nak gi esok. .
cameron highland im coming !!!! 

Saturday, June 4, 2011

♥impatient♥

Posted by atirah mutaza at 11:19 AM 0 comments
Sabtu, 11 jun 2011
aq x sabar tunggu tarikh nie
coz nak g holiday. .
yahuuu!!!
holiday dekat je kat Cameron Highlands
dengan 3 Family. .
malam tu nanti ade BBQ x sabar ar yang pastinya
tapi sekejap je 2 hari 1 malam je
walaupown kejap je asalkan bercuti jugak. .
huhuhu
tapi yang best tu coz ade 2 family tu jugak. .

♥ko lumpor♥

Posted by atirah mutaza at 11:12 AM 0 comments
just nak share sikit
semalam aq g teman abah ambik baju dekat kota damansara coz kakak n mak tak de
kakak gi owang kawen kat sg.petani n mak kat terengganu kursus. .
jadi aq la yang kena teman
first2 aq x nak ikut then kakak suruh ikut jgak. .jadi aq pown ikut ar
tapi x sia2 jgak la aq ikut coz lepas abah ambik barang kat kota damansara kite owang g KL. .
kat kL kite owang g chow kit dulu coz abah nak beli buah. .
then g sogo. .
time tu sogo ade sale barang POLO

then kebetulan hari tu aq de mintak abah beli kan baju polo jadi nie la time untuk aq beli. .
hehehe. .
aq beli t-shirt n kemeja polo
kakak pown sma jgak
mak kite owang belikan wallet 
n abah beli t-shirt. .
best ar shopping brang polo. .
tak tu je aq dapat free beg tulis polo coz beli RM250 keats. 
n dpat souvenirs polo. .
lepas dah habis shopping kat sogo tu aq kuar g jalan TAR jap coz nak bli tdung. .
lepas beli tudung pe ag balik ar. .
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu. . . .

♥Pelik tapi Benor♥

Posted by atirah mutaza at 10:48 AM 0 comments
Salam
hye kowang
aq pelik ar kenapa sem 3 nie x sabar giler rasenya nak balik kolej
sedangkan sem sebelum nie punya la tak nak balik kolej
sampai pe barang pown aq x list kan untk beli or bawak
tapi yang nie memang ar aq x list aq tapi benda tu semua dah bermaen dalam otak
tak sabar rasanya nak list kan barang2 nak beli
aq rase x sabar ar nak tinggalkan umah n balik kat kolej
nak jumpa kawan2. .
rindu giler ar kat die owang. .
pelik benor aq rasenya kali nie. .smpai aq rase x sabar ar nak belajar. .
x pernah2 aq macam nie,sedangkan aq nie malas giler nak belajor. .
maybe aq dah mula berubah kot. .
sekarang baru aq tahu rasa bestnya suasana belajar tu. .
aq pnya ar x sabar sampai nak balik awal. .
spatutnya masuk 21 jun tapi aq nak balik 19 jun. .
kalaw dulu x de nya aq nak balik awal macam nie. .
iiisshhhhx3
tapi yang pasti x sabar giler ar nak balik 19 jun nie nnti. .
memang pelik tapi benor. .
 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei