Sunday, October 7, 2012

LaPpY :'(

Posted by atirah mutaza at 7:46 PM 2 comments
aku serabot2 , mane pergi semua picture aq yang dalam lappy aq nie n mane pergi movie dalam hard disk aq  . hurmm 
semua dah hilang . lappy aq sekarang nie penuh dengan virus , tak tahu arh kenapa . sejak die pnjam lappy aq nie macam2 problem . isshh aii ,sdeyh aq die buatnya . rasa nak campak je lappy nie . lappy nie sekarang kosong tak de pe2 . aq nak lappy aq yg macam dulu , yang bnyak bnde ade . hurmm :'(

Thursday, April 12, 2012

Melihat Kegembiraan orang tapi diri sendiri sedih

Posted by atirah mutaza at 10:37 AM 2 comments
sedih bila difikirkan balik hidup aq nie asyik kecewa je .
aq tengok die owang semua bahagia , semua kembali pada ex masing2
tapi pe yang aq peliknya masing2 cakap yang die owang tak kan kembali pada ex die owang 
tapi tengok2 die owang balik ka ex die owang balik . 
tu larh laki cakap je tapi hati , huhuhu .
sekarang nie hidup aq penuh dengan kesepian . senyap je fone aq sekarang .
sedih aq dibuatnya bila tengok aq tak berbunyi pown .

Tempat Persinggahan

Posted by atirah mutaza at 10:17 AM 0 comments
selepas putus dengan aq , rupa2nya kaw baik blik dgn ex kaw kan . selama nie pe yg aq agk tu btul larh aek yg kaw still sygkan ex kaw tu . kaw tetap tak lerh lupakan pompuan tu  . kaw cakap je lebih dengan aq , tapi kaw cari jugak pompuan tu balik . sebelum nie kaw kta kat aq yg kaw kena game arh pe arh dengan pompuan tu . skrang nie lerh pulak kaw nak berbaik balik aek dengan pompuan tu  .

pompuan tu dan2 putus dengan bf die , ishh aii . then berbaik balik larh pulak dengan die .


hurm , tak tahu larhh . bile aq tgok smua nie memang sakit larh kan . pe yg lerh aq ktakan , mcm ex pompuan tu kata "aku hanye tempat psinggahan kau shaje..tempat kau mngih kasih...trima ksih awk kerana singgah di p'hentian saya" ..

Saturday, April 7, 2012

Not have any significance

Posted by atirah mutaza at 11:44 AM 0 comments

saat ini hati nie amat terluka sangat apabila diri ini dipermaenkan setelah hati ini sudah jatuh hati .
aku tak sangka sangat yang kaw sanggup wat aku macam nie , kaw saje je mempermaenkan hati aku kan . Apa salah aku dekat kaw ? haa


Monday, April 2, 2012

Posted by atirah mutaza at 8:38 AM 0 comments

ya allah , ya tuhanku ape nie !!!!!!! TIDAAAKKKKKKKKKKK :'( :'( :'(

Sunday, March 25, 2012

Thanks for today Dear

Posted by atirah mutaza at 7:09 AM 0 comments
Thanks for today b , syg happy sangat dapat kuar dengan b walaupown sayang rasa kejap je . Tapi best arh dapat kuar dengan b . Kadang2 bila sayang fikir tak sangka akhirnya sayang dapat bersama dengan b wlaupown selama nie banyak dugaan untuk kita bersama . Sayang bahagia sangat2 sekarang nie b . Thank you so much my dear FAJAR ISNAN <3

Wednesday, March 7, 2012

25 Februari 2012

Posted by atirah mutaza at 11:06 PM 0 comments
25 February 2012
My First Date with Him
Fajar Isnan <3
at Jaya Jusco Melaka  !!

Thanks because awak hadir kembali di dalam hidup saya .
saya terasa amat bahagia .
tak sia2 selama ini saya tunggu awak  :)
THANKS FAJAR ISNAN <3

Monday, February 20, 2012

i think !

Posted by atirah mutaza at 5:31 AM 0 comments
tak sangka hidup aku jadi macam nie , selama nie aku bukan main sayang kat die . nie yang dia balas kat aku . kenapa kaw wat aku macam nie ? aku de wat pe2 salah ke kau . ape yang tak cukup ag aku bagi kat kaw . aku sedih sangat2 bila tahu kaw wat aku macam nie . macam2 aku fikir ape larh salah aku sampai kaw wat aku begini . kaw dah buat kan aku beci pada semua lelaki yang ada kat kolej tahu tak . kenapa larh aku nie terlalu bodoh sangat , kaw dah wat aku macam tu aku still sayang n cintakan kaw lagi . yang pasti hati aku terluka sangat2  . 

Saturday, February 18, 2012

Tekad

Posted by atirah mutaza at 8:04 AM 0 comments
start hari nie aku bertekad yang aku tak kan berkawan atau berhubung lagi dengan mana2 laki kat kolej nie . semau laki kat kolej nie semuanya tak guna . aku benci sangat2 kat laki . hidup aku sekarang nie hanya ade 3 je tujuan anataranya , Allah , Family & Study . Bab lelaki semua wat msa nie aku nak buang jauh2 . sekarang nie pe yang perlu aku fikir ialah study , buat mak abah bahagian n happy . selama nie aku asyik kecewa kan mak abah je . tapi kali nie aku akan pastikan mereka bangga dengan aku .

Dugaan

Posted by atirah mutaza at 7:54 AM 0 comments
Macam-macam dugaan yang berlaku sekarang nie . aku sedih sangat pe yang dah berlaku sekarang nie . selama nie aku sayang kan kaw , aku sanggup wat pe je untuk kaw tapi nie yang kaw balas dekat aku kan . aku tak sangka sangat - sangat yang kaw balas macam nie kat aku . aku ingat selama nie kaw jujur sayang n cintakan aku tapi kaw hanya nak ambik kesempatan je terhadap aku . pe salah aku kat kaw sampai kaw wat aku macam nie . kenapa kaw wat cite sampai macam tu sekali , sedangkan bende tu semua tak pernah berlaku . paling aku sedih sangat2 sampai owang yang selama nie baik dengan aku , pernah duduk dengan aku pown tak percayakan aku . die lebih percayakan cakap laki setan tu . sampai kata aku tak bercakap jujur dengan die . hurm , sedih rasa sangat2 sekarang nie . aku rasa down sangat , sampai pe kerja pown aku tak de mood nak buat . rasa nak berhenti kolej pown ade . kenapa larh selama nie pe yang kakak aku n kawan2 aku cakap aku tak nak dengar . ini larh akibatnya owang yang tak pernah dengar nasihat owang lain .  tapi pe2 pown aku menyesal sangat2 coz pernah sayang,cinta n kenal dengan owang yang macam kaw. aku harap tuhan beri larh balasan pada owang2 yang dah wat cite tu semua .  ya Allah ya Tuhanku , kaw tunjuk kan larh bahawa diriku ini tak bersalah dan beri kan larh balasan pada owang yang memfitnah n memutarkan belit cerita tu . 

Sunday, February 5, 2012

Aku terlau merindui dirinya

Posted by atirah mutaza at 9:23 AM 0 comments
aku terlalu rindu kan die . bila aq dapat tahu mereka dah bersatu kembali , rasa sedih sangat . kenapa larh hati aq nie susah sangat nak lupakan dirinya . sakit tahu tak . kadang2 bila difikir kan balik macam mane larh aq lerh terima die owang sebagai abang n kakak angkat . sedangkan aq sendiri memang dah tahu yang perasaan aq nie akan terluka bila melihat mereka bersama . entah larh , maybe ade betulnya cakap kakk aq n kwan2 aq maybe die owang nak sakit kan hati aq je kot . Pening arhh . Yang pasti aku betul2 rindukan saat2 masa bersama dengan die .

Friday, January 27, 2012

Syak Wasangka

Posted by atirah mutaza at 9:09 PM 0 comments
Ya Allah aq rasa serba salah gile coz tuduh Zul & Kak Fiqah macam tu . sebenarnya die owang berniat baik kat aq , aq je rasa yang die owang nak sakit kan hati aq  . Zul sanggup kuar g belikan makanan n cool fever untuk aq , dah arh die kata tak payah bayar . Kak Fiqah pulak ambik berat kat aq , asyik msg n call aku tanya aq ok ke tak .


Aq tak patut beranggapan macam tu kat die owg sebelum nie . Astaghfirullah al azim , maafkan larh hamba mu ini ya Allah coz dah syak wasangka kat owg yang wat baik kat hamba mu ini  .

Thursday, January 26, 2012

Posted by atirah mutaza at 8:11 AM 0 comments
aku selalu jadi mangsa lelaki2 yang bergaduh dengan girlfriend die . hurm . bila die owang dah baek kembali dengan girlfriend die owg tngal kan je aq macam tu saje . masa gaduh dgn gf dulu bkan maen ag ckap kat aq dah putus arh , then bukan maen ag ayat aq sanpai aku cair . hurm

Tuesday, January 24, 2012

Happiness

Posted by atirah mutaza at 9:11 AM 0 comments
Happiness !!
what is the Happiness ?

Aq ingin kan kebahagiaan tu tapi aq tak pernah memilikinya 
kadang2 aq jealous bile tengok kawan aq dgn bf die , junior aq yg dah merisik .
Bila larh aq nak rasai semua tu 
aq nie still terkial2 mencari  dan tertanya apa itu kebahagiaan .
mungkin aku nie belum matang bersedia lagi nak serius dgn sesuatu perhubungan tu maybe sbb tu kot ag mencari dimana kah kebahagiaan tu .

Friday, January 6, 2012

Tolong Larh Sangat2 Abang

Posted by atirah mutaza at 9:08 AM 0 comments
What's wrong with u my dear
dah 2 hari abang tak contact syunk .
kenapa nie abg , jangan wat syunk macam nie
sayunk terseksa tahu tak .
kalau abg dah tak suka n sayangkan syunk terus terang je 
daripada abang senyap menyepi macam nie .
jangan la seksa kan syunk
jangan wat syunk tertanya2
TOLONG LARH SANGAT2 ABANG
jangan wat sayang macam nie
sayang tak sanggup , syunk sanggup tak hidup kat dunia nie daripada terseksa macm nie abang .

Thursday, January 5, 2012

Posted by atirah mutaza at 7:12 AM 0 comments
"saye mngkin ta secantik kamu . ta sebaik kamu , ta sebijak kamu , ta seglamour kamu . tp saye msih mnjage maruah diri dari tergedik2 dengan lelaki . bukan mcm kamu . taw ta  lelaki tu sebenarnya , BUAYA DARAT . sedarlah kak . " 

perlu ke kaw berkata mcm tu pompuan  . haaa ?? untuk pengetahuan kaw pompuan aq tahu perangai die , n aq tahu yang die tu playboy n tak setia k . jadi jangan larh sebuk2 nak ambik tahu or post mcm tu kat wall kaw  . macam larh aq nie tak tahu pulak pe yg kaw post kat fb kaw tu pompuan . janagan sibuk hal owang k

Sepi

Posted by atirah mutaza at 12:57 AM 0 comments
hidup aq nie semakin hari semakin sunyi .
si die sekarang nie banyak berubah . aq tak tahu kenapa 
die dah jarang contact or mcj aq 
aq sedih sangat kenapa kaw brubah sekarang nie ,
kaw banyak auh kan diri daripada aq sekarang nie
tak pernah sehari pown kita happy .
asyik gaduh je .
kenapa nie abg , tolong larh jgn wat syunk mcm nie
setiap hari sayang terluka n sedih
syunk nak abg yang dulu , abg yg mula2 syunk kenal dulu yg tak putus asa nak kat sayang .
plz arhhh 
terus terangg dengan sayang pe masalah nya .
kalau abang still sygkan ex abg n nak kembali padanya sayang rela undur diri 
walaupown hati nie sakit n tak sanggup untuk lepaskan
krna sayang terlalu mencintai abang
n sayang sedar yang syunk nie dah rampas hak owang
sayang sanggup ape je demi abang

sayang  tak mampu pertahankan lagi cinta kita yang menyakiti  ini biarkan 
larh sayang pergi  kalau itu yang terbaik :'(



Semakin Bahagia !!

Posted by atirah mutaza at 12:19 AM 0 comments
semakin hari aq tengok die owang tu semakin bahagia 
bila aq tengok stautus pompuan tu fajar de post kat wall kat pompuan tu
pic love larh . keluar dengan pompuan tu hati aq sakit sangat .
seriously aq ckap aq jealous sngat
sebab aq terlalu sayangkan die 


Wednesday, January 4, 2012

Johan Arrif Asari

Posted by atirah mutaza at 11:50 PM 0 comments

Nak tahu something tak ?
tadi Johan Arrif Asari 
datang kolej aq . hehehe 
sebenarnya johan nie die budak kolej aq .
cuma sekarang nie die extend sem coz die belakon .
kat kolej nie die ambik course Diploma Kaunseling .
tadi sempat arh jugak aq ambik pic dengan die .
huhuhu


5 januari 2012

Posted by atirah mutaza at 11:40 PM 0 comments
Hari nie macam-macam owang yang aq jumpa .
antaranya , masa time nak g kelas housekeeping kat banglo belakang tu , aq teserempak dengan Abang Zul  ( boyfriend aq ) time tu die atas motor die baru balik kelas .

Masa kat serbaneka , tiba2 nad ckap kat aq '' ira2 , Fiqah ex zul  '' . Mak aii , aq pe lagi trus tunduk supaya pompuan tu tak nampak aq . huhu , cuak jgak masa tu . takut2 mne larh thu pompuan tu nampak aq then die g serang ke kan . ye larh aq nie kan ambik hak owang laarh ktakan . hurmm

Time on the way kat depan fakulti api tadi aq ternampak seseowang yang tengah hot sekarang nie iaitu Johan Arrif  Asari ( Botak ) . suka gilerh aq bila nampak ade artis kat kolej aq nie . 
hahahaha *terejal sekejap :P

Lepas habis kelas tadi aq g larh ke cafe , ternampak larh pulak Aus hehe . segan larh pulak masa nampak die tadi . ye larh masa chat n mcj die bukan maen ag . then bila jumpa dpan tiba2 je jdi segan . sblum nie jumpa tak segan pown . hahaha 

Masa time nak beli lauk tadi , nampak ramai owang kat sebalik tiang , rupa2nya tu owang yang nak tangkap gambar dengan Johan . wida tiba2 je cakap '' we jom arh ambik gambar dengan die '' miera n nad pe ag ''jom arhh '' . dalam hati aq mak aii segannya . terasa macam terhegeh2 la pulak nak ambik gambar dgn artis .
wida , miera n nad pown pe ag g arh kat johan nak ambik gambar , aq pown terpksa g jugak . daripada nak ambik nasi tadi  terus tak jadi . die owang tinggal je kan polistren tu demi nak g ambk gambar dgn johan . haha . kelakar gilerh aq rasa .

Lepas dah ambik gambar tu kita owang sambung larh balik ambik nasi yang tak jadi ambik tadi . lepas dah ambik nasi lauk n byar smua aq g arh beli air kelapa jap . lepas beli tu aq tunggu ar die owang kat tepi jual burger tu . tiba - tiba ternampak Rafi balik kelas larh pulak . bukan maen smart ag laki aq sowang nie g klelas * dalamhati . masa tu rafi tegur larh aq , kita owang sembanng arh jap kat tepi tu .
Masa sembang tu , tiba2 je Yarya tu lalu kita owang . buakn maen ag pompuan tu tengok kita owang .
dah larh tengok sampai dua kali , siap pusing ag tu tengok aq dengan rafi tadi .
dalam hati aq mak aii buakn maen ag kaw tengok kita owang .

Tu larh cite aq hari nie , macam2 owang aq jumpa . dah larh dalam satu hari nie semua owang yang aq sayang , suka n tak suka aq jumpa . ishhh2  . huhuhu



 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei