Thursday, December 29, 2011

Handsome

Posted by atirah mutaza at 8:59 AM 0 comments
tadi aq g cafe nak jumpa die . time tu aq sampai dlu . after 2 minute mcm tu die dtang , aq tgok die dri jauh time tu HANDSOMEnya BOYFRIEND AKU . nak tahu tak knpa !! because die potong rambut . rambut baru die tu smart sngat

Monday, December 26, 2011

25 December 2011

Posted by atirah mutaza at 12:50 AM 0 comments
25 December 2011
My First Date with He
Mohd Rafi
<3
at Mid Valley  !!

Semalam best sangat coz dapat hangout dengan die . Walau pon dalam masa yang singkat tapi , setiap masa yang aq bersamanya sangat bermakna bagi aku . Seriously best sangat dapat jalan sama - sama dengan die . Sampai tak tahu nak cakap coz terlalu happy sangat . Tapi ade something yang aku menyesal , aku menyesal sangat coz tak ambik picture dengan die . Sedangkan aq bawa camera .
Hurm , sedih pown ade bila fikir balik .
Tapi tak pe larh maybe next time .

Tuesday, December 20, 2011

Malam Semalam

Posted by atirah mutaza at 4:52 AM 0 comments
Haii , nak tahu tak pasal malam semalam tak . Malam semalam aq turun ar cafe dengan dak umah , tiba-tiba ternampak fajar dengan girlfriend die mira . Dalam hati  ' OK FINE ' . huhu . Lepas tu lepas  aq makan , rafi suruh aq call . then die cakap nak jumpa tak , lepas tu aq pe ag ok je . aq lagi suka sebab biar fajar nampak yang aq nie boleh lupakan die , aq tak tunggu die n aq dah de owang laen . then rafi kata tunggu jap die nak mandi . sambil aq tunggu die nak datang aq ikut larh dak umah aq g jumpa kawan die dekat Block Bistari . after that rafi bagi tahu yang die dah de kat aq pown pe ag g arh kat cafe , sampai je cafe tengok-tengok rafi duduk meja yang berhadapan fajar . huhu , suka aq rafi duk situ coz biar fajar nampak . tapi masa aq lalu tepi fajar tu awek die bukan maen aq pandang aq siak , macam hawau je . lepas aq dah habis jumpa rafi tu junior aq de bagi tahu masa die pusing belakang yang fajar tu tengok aq , tapi masa junior aq pandang belakang cepat-cepat die pandang tempat laen . pelik jugak aq pesal ko pandang sembang je arh dengan awek ko tu . 


* Untuk pengetahuan kaw yang aku tak tunggu kaw pown , aq lerh lupakan kaw n aku ade owang laen dah larh .

Monday, December 19, 2011

Posted by atirah mutaza at 3:02 AM 0 comments
kenapa masa aq balik ambik result tu aq nmpak die .
hurm . aq bru je dpat lpakan die , tpi bila ternmpak die trus je tringat kisah lalu bersamanya .
sedih plak bila teringat blik kisah dulu . rindu pown ade . hurm 

Friday, December 2, 2011

Egooo .

Posted by atirah mutaza at 11:16 AM 0 comments
kaw nie kan kata suka aq nak kat aq tapi tak pernah nak faham aq .  ikut kepala otak kaw je . skit2 K BYE , tlong ar tension ag dibuatnya thu tak . tolong larh cuba untuk faham aq , kaw kata kaw syang aq jadi cuba larh faham aq . asyik aq je nak faham kaw , susah ar macam nie . lepas tu bila jdi pe2 bkan nak tnya ke ape ke terus fkir negatif n wat andaian sendiri . fadap ar aq dibuatnya , jgn smpai aq mula nak sayang n suka kat kaw terus rasa jadi tak suka tahu tak . jgan ar sampai mcam tu . erhhhh . dah ego pulak tu . iishh , susah klu owang yg mcam nie .
 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei