Friday, January 27, 2012

Syak Wasangka

Posted by atirah mutaza at 9:09 PM
Ya Allah aq rasa serba salah gile coz tuduh Zul & Kak Fiqah macam tu . sebenarnya die owang berniat baik kat aq , aq je rasa yang die owang nak sakit kan hati aq  . Zul sanggup kuar g belikan makanan n cool fever untuk aq , dah arh die kata tak payah bayar . Kak Fiqah pulak ambik berat kat aq , asyik msg n call aku tanya aq ok ke tak .


Aq tak patut beranggapan macam tu kat die owg sebelum nie . Astaghfirullah al azim , maafkan larh hamba mu ini ya Allah coz dah syak wasangka kat owg yang wat baik kat hamba mu ini  .

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei