Wednesday, January 4, 2012

5 januari 2012

Posted by atirah mutaza at 11:40 PM
Hari nie macam-macam owang yang aq jumpa .
antaranya , masa time nak g kelas housekeeping kat banglo belakang tu , aq teserempak dengan Abang Zul  ( boyfriend aq ) time tu die atas motor die baru balik kelas .

Masa kat serbaneka , tiba2 nad ckap kat aq '' ira2 , Fiqah ex zul  '' . Mak aii , aq pe lagi trus tunduk supaya pompuan tu tak nampak aq . huhu , cuak jgak masa tu . takut2 mne larh thu pompuan tu nampak aq then die g serang ke kan . ye larh aq nie kan ambik hak owang laarh ktakan . hurmm

Time on the way kat depan fakulti api tadi aq ternampak seseowang yang tengah hot sekarang nie iaitu Johan Arrif  Asari ( Botak ) . suka gilerh aq bila nampak ade artis kat kolej aq nie . 
hahahaha *terejal sekejap :P

Lepas habis kelas tadi aq g larh ke cafe , ternampak larh pulak Aus hehe . segan larh pulak masa nampak die tadi . ye larh masa chat n mcj die bukan maen ag . then bila jumpa dpan tiba2 je jdi segan . sblum nie jumpa tak segan pown . hahaha 

Masa time nak beli lauk tadi , nampak ramai owang kat sebalik tiang , rupa2nya tu owang yang nak tangkap gambar dengan Johan . wida tiba2 je cakap '' we jom arh ambik gambar dengan die '' miera n nad pe ag ''jom arhh '' . dalam hati aq mak aii segannya . terasa macam terhegeh2 la pulak nak ambik gambar dgn artis .
wida , miera n nad pown pe ag g arh kat johan nak ambik gambar , aq pown terpksa g jugak . daripada nak ambik nasi tadi  terus tak jadi . die owang tinggal je kan polistren tu demi nak g ambk gambar dgn johan . haha . kelakar gilerh aq rasa .

Lepas dah ambik gambar tu kita owang sambung larh balik ambik nasi yang tak jadi ambik tadi . lepas dah ambik nasi lauk n byar smua aq g arh beli air kelapa jap . lepas beli tu aq tunggu ar die owang kat tepi jual burger tu . tiba - tiba ternampak Rafi balik kelas larh pulak . bukan maen smart ag laki aq sowang nie g klelas * dalamhati . masa tu rafi tegur larh aq , kita owang sembanng arh jap kat tepi tu .
Masa sembang tu , tiba2 je Yarya tu lalu kita owang . buakn maen ag pompuan tu tengok kita owang .
dah larh tengok sampai dua kali , siap pusing ag tu tengok aq dengan rafi tadi .
dalam hati aq mak aii buakn maen ag kaw tengok kita owang .

Tu larh cite aq hari nie , macam2 owang aq jumpa . dah larh dalam satu hari nie semua owang yang aq sayang , suka n tak suka aq jumpa . ishhh2  . huhuhu



0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei