Thursday, January 5, 2012

Posted by atirah mutaza at 7:12 AM
"saye mngkin ta secantik kamu . ta sebaik kamu , ta sebijak kamu , ta seglamour kamu . tp saye msih mnjage maruah diri dari tergedik2 dengan lelaki . bukan mcm kamu . taw ta  lelaki tu sebenarnya , BUAYA DARAT . sedarlah kak . " 

perlu ke kaw berkata mcm tu pompuan  . haaa ?? untuk pengetahuan kaw pompuan aq tahu perangai die , n aq tahu yang die tu playboy n tak setia k . jadi jangan larh sebuk2 nak ambik tahu or post mcm tu kat wall kaw  . macam larh aq nie tak tahu pulak pe yg kaw post kat fb kaw tu pompuan . janagan sibuk hal owang k

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei