Saturday, June 4, 2011

♥ko lumpor♥

Posted by atirah mutaza at 11:12 AM
just nak share sikit
semalam aq g teman abah ambik baju dekat kota damansara coz kakak n mak tak de
kakak gi owang kawen kat sg.petani n mak kat terengganu kursus. .
jadi aq la yang kena teman
first2 aq x nak ikut then kakak suruh ikut jgak. .jadi aq pown ikut ar
tapi x sia2 jgak la aq ikut coz lepas abah ambik barang kat kota damansara kite owang g KL. .
kat kL kite owang g chow kit dulu coz abah nak beli buah. .
then g sogo. .
time tu sogo ade sale barang POLO

then kebetulan hari tu aq de mintak abah beli kan baju polo jadi nie la time untuk aq beli. .
hehehe. .
aq beli t-shirt n kemeja polo
kakak pown sma jgak
mak kite owang belikan wallet 
n abah beli t-shirt. .
best ar shopping brang polo. .
tak tu je aq dapat free beg tulis polo coz beli RM250 keats. 
n dpat souvenirs polo. .
lepas dah habis shopping kat sogo tu aq kuar g jalan TAR jap coz nak bli tdung. .
lepas beli tudung pe ag balik ar. .
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu. . . .

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei