Wednesday, April 13, 2011

Safuan

Posted by atirah mutaza at 1:36 PM
Safuan
 saya amat menyintai awk
saya tak boleh melupakan awk walau sesaat pown
bagi saya awak la segala2nya untuk saya
hati saya sudah dimiliki oleh awak
bile kita contact balik saya happy sangat
saya rasa terharu sangat bile awk cakap awak tahu perkembangan tentang diri saya
n awak still cintakan saya x pernah lupakan saya
saya terharu sangat coz ade owang cintakan saya sampai begitu
tiba2 hati saya tergerak untuk follow blog awak
sy pown follow n baca blog awak
saya sedih kot bila baca yang awak ade cakap pasal saya tu
saya mintak maaf sangat pasal tu
tapi betul saya kata saya tak berniat pown
pe pown saya teringin sangat nak kita macam dulu balik
saya happy klu kita dapat mcm dlu blik
lastly.
i'm always love u n sy takkan pernah lupakan awak.
n
plz jgn pernah henti untuk menyintai diri saya
atau 
melupakan saya.

2 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa on April 13, 2011 at 6:27 PM said...

cube bgtaw ape bnda ni?

atirah mutaza on April 14, 2011 at 3:19 AM said...

x de pe2 :P

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei