Saturday, February 18, 2012

Tekad

Posted by atirah mutaza at 8:04 AM
start hari nie aku bertekad yang aku tak kan berkawan atau berhubung lagi dengan mana2 laki kat kolej nie . semau laki kat kolej nie semuanya tak guna . aku benci sangat2 kat laki . hidup aku sekarang nie hanya ade 3 je tujuan anataranya , Allah , Family & Study . Bab lelaki semua wat msa nie aku nak buang jauh2 . sekarang nie pe yang perlu aku fikir ialah study , buat mak abah bahagian n happy . selama nie aku asyik kecewa kan mak abah je . tapi kali nie aku akan pastikan mereka bangga dengan aku .

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei