Saturday, February 18, 2012

Dugaan

Posted by atirah mutaza at 7:54 AM
Macam-macam dugaan yang berlaku sekarang nie . aku sedih sangat pe yang dah berlaku sekarang nie . selama nie aku sayang kan kaw , aku sanggup wat pe je untuk kaw tapi nie yang kaw balas dekat aku kan . aku tak sangka sangat - sangat yang kaw balas macam nie kat aku . aku ingat selama nie kaw jujur sayang n cintakan aku tapi kaw hanya nak ambik kesempatan je terhadap aku . pe salah aku kat kaw sampai kaw wat aku macam nie . kenapa kaw wat cite sampai macam tu sekali , sedangkan bende tu semua tak pernah berlaku . paling aku sedih sangat2 sampai owang yang selama nie baik dengan aku , pernah duduk dengan aku pown tak percayakan aku . die lebih percayakan cakap laki setan tu . sampai kata aku tak bercakap jujur dengan die . hurm , sedih rasa sangat2 sekarang nie . aku rasa down sangat , sampai pe kerja pown aku tak de mood nak buat . rasa nak berhenti kolej pown ade . kenapa larh selama nie pe yang kakak aku n kawan2 aku cakap aku tak nak dengar . ini larh akibatnya owang yang tak pernah dengar nasihat owang lain .  tapi pe2 pown aku menyesal sangat2 coz pernah sayang,cinta n kenal dengan owang yang macam kaw. aku harap tuhan beri larh balasan pada owang2 yang dah wat cite tu semua .  ya Allah ya Tuhanku , kaw tunjuk kan larh bahawa diriku ini tak bersalah dan beri kan larh balasan pada owang yang memfitnah n memutarkan belit cerita tu . 

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei