Tuesday, December 20, 2011

Malam Semalam

Posted by atirah mutaza at 4:52 AM
Haii , nak tahu tak pasal malam semalam tak . Malam semalam aq turun ar cafe dengan dak umah , tiba-tiba ternampak fajar dengan girlfriend die mira . Dalam hati  ' OK FINE ' . huhu . Lepas tu lepas  aq makan , rafi suruh aq call . then die cakap nak jumpa tak , lepas tu aq pe ag ok je . aq lagi suka sebab biar fajar nampak yang aq nie boleh lupakan die , aq tak tunggu die n aq dah de owang laen . then rafi kata tunggu jap die nak mandi . sambil aq tunggu die nak datang aq ikut larh dak umah aq g jumpa kawan die dekat Block Bistari . after that rafi bagi tahu yang die dah de kat aq pown pe ag g arh kat cafe , sampai je cafe tengok-tengok rafi duduk meja yang berhadapan fajar . huhu , suka aq rafi duk situ coz biar fajar nampak . tapi masa aq lalu tepi fajar tu awek die bukan maen aq pandang aq siak , macam hawau je . lepas aq dah habis jumpa rafi tu junior aq de bagi tahu masa die pusing belakang yang fajar tu tengok aq , tapi masa junior aq pandang belakang cepat-cepat die pandang tempat laen . pelik jugak aq pesal ko pandang sembang je arh dengan awek ko tu . 


* Untuk pengetahuan kaw yang aku tak tunggu kaw pown , aq lerh lupakan kaw n aku ade owang laen dah larh .

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei