Sunday, October 7, 2012

LaPpY :'(

Posted by atirah mutaza at 7:46 PM
aku serabot2 , mane pergi semua picture aq yang dalam lappy aq nie n mane pergi movie dalam hard disk aq  . hurmm 
semua dah hilang . lappy aq sekarang nie penuh dengan virus , tak tahu arh kenapa . sejak die pnjam lappy aq nie macam2 problem . isshh aii ,sdeyh aq die buatnya . rasa nak campak je lappy nie . lappy nie sekarang kosong tak de pe2 . aq nak lappy aq yg macam dulu , yang bnyak bnde ade . hurmm :'(

2 comments:

Ania on September 29, 2014 at 1:56 AM said...
This comment has been removed by the author.
Ania on September 29, 2014 at 1:57 AM said...

Salam kenal Atirah! Blognya nice! Apa Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi:)

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei