Thursday, April 12, 2012

Tempat Persinggahan

Posted by atirah mutaza at 10:17 AM
selepas putus dengan aq , rupa2nya kaw baik blik dgn ex kaw kan . selama nie pe yg aq agk tu btul larh aek yg kaw still sygkan ex kaw tu . kaw tetap tak lerh lupakan pompuan tu  . kaw cakap je lebih dengan aq , tapi kaw cari jugak pompuan tu balik . sebelum nie kaw kta kat aq yg kaw kena game arh pe arh dengan pompuan tu . skrang nie lerh pulak kaw nak berbaik balik aek dengan pompuan tu  .

pompuan tu dan2 putus dengan bf die , ishh aii . then berbaik balik larh pulak dengan die .


hurm , tak tahu larhh . bile aq tgok smua nie memang sakit larh kan . pe yg lerh aq ktakan , mcm ex pompuan tu kata "aku hanye tempat psinggahan kau shaje..tempat kau mngih kasih...trima ksih awk kerana singgah di p'hentian saya" ..

0 comments:

 

LUKA LARA HATIKU Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei